HEEFT UW HOND PROBLEMEN?


Ik kan u de helpende hand bieden bij allerlei klachten en om de gezondheid en welbevinden van uw hond te bevorderen volgens de al jaren beproefde Tellington T.Touch-methode.
Heeft uw hond last van bijvoorbeeld:
bang voor onbekenden of bij de dierenarts, is bang voor harde geluiden, plast uit angst of plezier, blaft ongecontroleerd, is hyperactief,is angstig en onzeker, knaagt voorwerpen stuk, stressvol , is agressief ten opzichte van andere honden, trekt aan de lijn, laat zich voortslepen, heeft artrose, heeft heupproblemen, spijsverteringsproblemen, buikpijn, spierpijn, allergieŽn en jeuk. Ik kan u er misschien mee helpen.
U kunt altijd vrijblijvend bellen voor informatie.
 
Met deze methode die geÔnspireerd is op de Tellington T.Touch-methode, kunt u het gedrag van uw hond opnieuw vormgeven op basis van vriendelijkheid en wederzijds begrip, wat ook uitstraalt in uw houding ten opzichte van uw gezin.
Deze behandelingsmethode is zeer doeltreffend en eenvoudig zelf aan te leren als ik het een paar keer gedemonstreerd heb. De bedoeling is dat u het na verloop van tijd zelf overneemt, zodat u het thuis op elk moment van de dag kan doen